HATAY / REYHANLI - Konuk İlkokulu

''Telafide Ben de Varım'' Yaz Uygulaması Programı

Milli Eğitim Bakanlı'ğının hazırlamış olduğu Telafide Ben de Varım yaz uygulaması programında Konuk İlkokulu olarak biz de varız.Yaz boyu sürecek birbirinden güzel,öğretici ve eğlenceli etkinlik ve eğitimler 5 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında uygulanacaktır.

Haz

4/sınıf öğretmeni Özlem Tecimen ve öğrencileri tarafından 3 aydır yürütülen projede sona gelindi. Doğa,Hayvanlar,kitaplar,kaliteli ve doğru zaman,akran ve aile ile iletişim ve oyun suyun önemi ve damlama sulama sistemi gibi önemli konulara değinen ve öğrencilerde gözle görülür davranış değişikliği olusturan projemiz Hatay'daki yerel basında da fazlasıyla ses getirdi.Hatay daki 5 Farklı gazetede yayınlanan proje haberlerimize ulaşmak için linklere bakabilirsiniz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Özlem Tecimen 44/A sınıfı öğrencileri ile birlikte yürüttüğü ''Neler Oluyor Hayatta'' projesini başarılı bir biçimde tamaladılar.

''Zaman yönetimi konusunda bilinçli,sosyal hayatta aktif,doğayı tanıma ve sorumluluk alma konusunda yetkin bireyler yetiştirmek.''

gibi değerli hedeflerimiz vardı. Proje sonucunda  öğrencilerde belirgin bir şekilde bu hedeflere ulaşılmıştır.

4/A sınıfı öğrencilerini ,velilerini ve öğretmenleri Özlem Tecimen'i tebrik ediyor ,başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

''Neler Oluyor Hayatta'' projesi iie , zamanını iyi yöneten, sosyal hayatta akranları ve ailesi ile daha aktif olan, doğaya ve hayvanlara karşı daha duyarlı , kitalarla dost bireyler yetişirmeyi hedefliyoruz.

Şbt

Pandemi i dönemini fırsata çevirip okulu daha iyi  hale getirmek için  çalıştık. Güvenli bir şekilde çocuklarımıza eğitim vermeye hazırız.

Şbt

Okulumuz yüzyuze eğitime geçiş için hazır. 15 Şubat ta başlayacak 2. Dönem için okul olarak hazırız. Her tür önlem alınıp okulun her birimi dezenfekte edilmiştir.